افزونه وردپرس چیست و بهترین افزونه های وردپرسی کدام هستند؟

افزونه وردپرس چیست و بهترین افزونه های وردپرسی کدام هستند؟

وقتی با سیستم مدیریت محتوای وردپرس آشنا می شویم، به کرات با کلمه افزونه وردپرس برخورد می کنیم؛ اما واقعا افزونه وردپرس چیست و چرا از افزونه ها استفاده می کنیم؟

اگر تا حدی با وردپرس کار کرده باشید با مفهوم کلی افزونه ها نیز آشنایی دارید؛ به طور خلاصه افزونه ها همانطور که از نامشان مشخص است ویژگی یا امکاناتی را به وب سایت ما اضافه می کنند. اما اینکه این ویژگی ها چطور به وب سایت اضافه می شوند و افزونه ها چطور عمل می کنند موضوعاتی هستند که من عاطفه نوربخش در ادامه این آموزش به آن ها خواهم پرداخت، با من همراه باشید.

افزونه وردپرس چیست

اولین سوالی که بعد از شنیدن کلمه افزونه یا پلاگین های وردپرسی به ذهن هر کسی خطور می کند، این است که افزونه وردپرس چیست و چطور می تواند ویژگی جدیدی به وب سایت ما اضافه کند؟

همانطور که پیش از این نیز توضیح دادم، افزونه ها ویژگی ها یا امکانات جدیدی را به وب سایت ما اضافه می کنند که ما به آن ها نیاز داریم؛ دلیل اینکه این ویژگی ها به طور پیش فرض در وردپرس قرار نگرفته اند نیز کاملا واضح است، چون همه افرادی که از وردپرس استفاده می کنند نیازهای یکسانی ندارند پس هر کس با توجه به نیازهای خود می تواند از افزودنی دلخواه خود استفاده نماید.

و همانطور که در آموزش وردپرس چیست توضیح دادم، وردپرس یک سیستم مدیریت محتوای متن باز می باشد که شما هم با اطلاع از برنامه نویسی php و قوانین این سیستم مدیریت محتوا می توانید با توجه به نیاز خود افزودنی دلخواه را برای سایتتان تهیه کنید.

پلاگین ها یکسری کد هستند که به عنوان مکمل وردپرس عمل می کنند و امکاناتی که ممکن است شما نیاز داشته باشید را به وب سایت وردپرسی شما اضافه می کنند.

افزونه های وردپرسی جدای از ویژگی هایی که به وب سایت شما اضافه می کنند به طور کلی به دو گروه افزونه های رایگان و افزونه های غیر رایگان تقسیم می شوند که اصطلاحا به افزونه های غیر رایگان افزونه های تجاری نیز گفته می شود که برای تهیه و استفاده از آن ها باید هزینه پرداخت کنید.

نکته بسیار مهم:
تنها منبع افزونه های رایگان وردپرس مخزن وردپرس است، از هیچ وب سایت یا درگاه دیگری برای دانلود افزونه های رایگان استفاده نکنید چرا که ممکن است دارای بدافزار یا کد مخرب باشند.

تفاوت بین افزونه های رایگان و تجاری

اکنون که با موضوع افزونه وردپرس چیست آشنا شدید، بهتر است بدانید اغلب افزونه های تجاری نسخه رایگان نیز دارند.

افزونه های رایگان یا تجاری وردپرس

در واقع افزونه های رایگان و یا نسخه رایگان افزونه های تجاری امکانات کمتری نسبت به افزونه های پولی دارند و هر کس با توجه به نیاز خود و علت استفاده از یک افزونه می تواند انتخاب کند که از نسخه رایگان استفاده نماید یا نسخه تجاری.

دقت کنید که همیشه قبل از انتخاب یک افزونه و نصب آن، نیازهای خود را به طور واضح بررسی کنید و اگر نسخه رایگان یک افزونه تمام نیازهای وب سایتتان رو پوشش می دهد اصلا لازم نیست که نسخه تجاری را خریداری نمایید.

در این لحظه که این مقاله رو می نویسم بیش از ۵۸ هزار افزونه رایگان در مخزن وردپرس به ثبت رسیده است و می توان گفت با احتساب نسخه های تجاری بیش از یک میلیون افزونه تهیه شده است که هر کدام ویژگی و امکانات خاصی را به یک وب سایت اضافه می کنند.

کدام افزونه را باید نصب کنیم؟

اکنون که با مفهوم افزونه وردپرس چیست و همینطور مفهوم افزونه های رایگان و تجاری آشنا شدید، حتما تمایل ندارید که کل یک میلیون افزونه را بر روی سایتتان نصب کنید؟ چون ممکن است مفید باشند!

برای نصب افزونه همانطور که پیش از این نیز توضیح دادم باید به امکاناتی که افزونه به وب سایت اضافه می کند توجه کنید و اگر شما در سایت خود به دنبال این امکانات هستید آن را نصب کنید.

برای یافتن امکانات دقیقی که هر افزونه در اختیار شما قرار می دهد باید به جزئیات افزونه و توضیحاتی که سازنده آن نوشته است را کامل ممطالعه کنید؛ اما برخی از افزونه های وردپرس مکمل سیستم مدیریت محتوای وردپرس هستند و توصیه می شود که همه آن ها را نصب کنند که در ادامه در مورد این دسته از افزونه ها توضیح خواهم داد.

بهترین افزونه های وردپرسی

از بین هزاران افزونه وردپرسی که تا کنون ساخته شده اند برخی نسبت به سایرین ویژگی های عمومی تری را به وب سایت ها اضافه می کنند که پیشنهاد می شود همه کسانی که از وردپرس استفاده می کنند این افزونه ها را نصب و فعال نمایند.

افزونه Akismet Spam Protection

همانطور که از نام این افزونه مشخص است، جلوی دریافت اسپم یا هرزنامه را می گیرد. این افزونه در پکیج وردرس نیز قرار داده شده است و با نصب وردپرس این افزونه نیز روی وب سایت شما نصب خواهد شد.

افزونه ضد هرزنامه

ضد هرزنامه به شما کمک می کند از ورود اطلاعات اسپم به سایت خود جلوگیری نمایید و پیشنهاد می شود که برای بهبود امنیت سایت نیز از این افزونه حتما استفاده شود.

افزونه Yoast SEO

بهبود وب سایت و محتوا وب سایت برای موتورهای جستجو یکی از مهمترین مواردی است که در هر وب سایتی با هر موضوعی باید رعایت شود.

افزونه یوست سئو

افزونه Yoast SEO به ما کمک می کند تا وب سایت خود و مقالاتمان را برای موتورهای جستجو نظیر گوگل بهبود دهیم، این افزونه دارای دو نسخه رایگان و تجاری می باشد که نسخه رایگان آن می تواند نیازهای شما برای بهبود محتوا را رفع کند.

افزونه های صفحه ساز

با وجود ویرایشگر گوتنبرگ باز هم به صفحه سازها نیاز خواهیم داشت؛ دو افزونه ی ویژوال کامپوزر و المنتور رو می توان از بهترین افزونه های صفحه ساز در دنیای وردپرس دانست.

افزونه های صفحه ساز

افزونه المنتور دارای دو نسخه تجاری و رایگان می باشد اما افزونه ویژوال کامپوزر تنها دارای نسخه تجاری است.

با کمک صفحه سازها می توانید ظاهری زیباتر برای وب سایت خود ایجاد نمایید.

افزونه های افزایش دهنده سرعت

سرعت سایت یکی از عوامل بسیار مهم و اساسی در جذب مخاطب است که با کمک افزودنی های وردپرسی می توانید سرعت وب سایت خود را بهبود دهید.

افزونه های کش در وردپرس

دو افزونه WP Rocket و لایت اسپید کش به شما کمک می کنند تا سرعت وب سایت خود را بهبود دهید.

اکنون که با مفهوم افزونه چیست و بهترین افزونه های وردپرسی آشنا شدید؛ بهتر است با دریافت نیازهای اساسی وب سایت خود و مطالعه ویزگی های تمام افزونه های در دسترس، افزونه مورد نظر خود را انتخاب و سپس با کمک اموزش نحوه نصب افزونه ها در وردپرس اقدام به نصب و فعال سازی آن در وب سایت خود نمایید.

دقت کنید که از نصب افزونه های غیر ضروری بر روی وب سایت خود بپرهیزید و تنها افزونه های مناسب را دانلود و نصب نمایید.

فیسبوک
توییتر
لینکدین
پینترست
Picture of عاطفه نوربخش

عاطفه نوربخش

عاطفه نوربخش هستم؛ با ۶ سال سابقه فریلنسری، حاصل تجربه های خودم در حوزه تخصصی وردپرس را برایتان می نویسم و تلاش میکنم به شما کمک کنم تا با سیستم مدیریت محتوای وردپرس، سایت وردپرسی ای زیبا و حرفه ای داشته باشید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نوشته های
مشابه